Navigatie

Gealux Relaxfauteuils en Banken

 

Gealux heeft een moderne serie Relaxfauteuils met  een uitstekend zitcomfort

Gealux heeft een serie moderne comfortabele relaxfauteuils en sta-op- fauteuils en is specialist in goed en comfortabel zitten.  De Gealux collectie bevat verschillende series die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. De rugleuning van alle fauteuils hebben een verstelbare (topswing) hoofdsteun. De fauteuils kunnen  zowel handmatig als elektrisch versteld worden. De elektromotoren worden met een kabel of d.m.v. van een oplaadbare accu gevoed. Het voordeel van een accu is dat er geen snoer over de vloer loopt. De standaard maat is  Medium (M), de fauteuils zijn ook als extra Small (XS) Small (S) en Large (L) verkrijgbaar.  Het aanbod is groot, we hebben een aantal fauteuils bij ons in de winkel, u kunt de fauteuils ook uitproberen,bij de fabrieksshowroom. Klik op de fauteuil en zie het ruime aanbod.

Betrouwbare techniek

Gealux heeft  meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van meubelen. Het  technisch team heeft alle know-how in huis om zowel techniek, comfort, design en functionaliteit optimaal samen te voegen. DeTechnische betrouwbaarheid  van Gealux houdt in dat een product lange tijd blijft voldoen aan de gebruikerseisen

Moderne banken, elegant en strak met uitstekend zitcomfort

Gealux, heeft een serie moderne  banken,  wij hebben wel de fauteuils maar niet de banken in de winkel staan, U kunt deze banken zien en proberen in de fabrieksshowroom in Culemborg. Klik op de foto en zie het ruime aanbod. 

Een  relaxfauteuil of bank van Gealux is een goede keuze. De prijs en kwaliteit staan prima in verhouding. Gealux meubelen zijn leverbaar in vele kwaliteitsstoffen en -ledersoorten. Daarnaat verwerken zij ook de stoffen van Kvadrat en de Ploeg. Mocht u overwegen om de showroom te bezoeken , laat het ons dan weten en wij kondigen uw bezoek aan. Gealux probeert een levertijd van 6-8 weken aan te houden,  Wij adviseren u graag.

 Contact: klik hier en stel uw vraag   of bel 030-2202012 

Lid CWB 2018
© 2014 - 2018 Relaxfauteuils | Raaijen Interieurs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel