Ergonomisch zitten, Garantie, AVG

Ergonomisch zitten
Als u besluit een nieuwe bank of fauteuil te kopen dan is het verstandig om een meubel te kopen die het beste bij u en uw lichaams lengte past. Dan kiest en geniet u van een optimaal zitcomfort. 

Fauteuils en banken worden vaak in diverse maten geleverd.

extra small:   geschikt voor mensen  van 150 cm tot 160 cm

small:              geschikt voor mensen  van 160 cm tot 170 cm

medium         geschikt voor mensen  van 170 cm tot 180 cm

large                geschikt voor mensen van 180 cm  tot 200 cm

extra large     geschikt voor mensen van  200 cm en langer

Dit is slechts een indicatie. Om een goed oordeel te kunnen hebben, is het belangrijk om in een fauteuil te zitten én te voelen hoe het zit,  Het is belangrijk of uw keus de juiste onder steuning geeft. Door een verkeerde zithouding kan men diverse klachten krijgen, Wij hebben jaren lange ervaring en helpen u met het maken van de juiste keuze. 

Bezoek aan de fabriekshowroom 

Nu onze fysieke winkel gesloten is nodigen wij u graag uit om met ons naar de showroom van Dat Zit, Nieuwegein of de Toekomst, Beesd te gaan. Als u minder mobiel ent en het voor u lastig is om daar naar toe te gaan, dan haal ik u, in de regio  graag op en breng ik u weer thuis., We reizen dan we samen.  Bij de showroom nemen alle mogelijjkheden met u door en kunnen samen met u en eventueel uw ergotherapeut of fysiotherapeut tot de juiste keuze komen. Heeft u interesse in deze mogelijkheid,  vraag ons naar de mogelijkheden.

5 jaar  zorgeloos  All in House Garantie
Wij stellen hoge eisen aan onze producten en selecteren onze leveranciers op  kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid  en levertijd. ​De producten worden hoofdzakelijk gefabriceerd in Nederland of Denemaken. Wij staan volledig achter ons produkt. Mocht er toch iets mis gaan dan kunt u ook na uw aankoop op ons vertrouwen.  U krijgt bij aankoop van uw fauteuil of bank een service certificaat en daarmee heeft u 5 jaar garantie op normaal gebruik. Mocht het probleem niet door de service dienst van  All in House opgelost worden dan zal de fauteuil retour gaan naar de fabriek. 

 

Bezorgen 
Wij vinden het belangrijk dat u bank of fauteuils  onbeschadigd, bij u afgeleverd wordt. Daarom bezorgen wij uw aankoop zelf
en besteden wij dit niet uit. Wij nemen het inpakmateriaal mee retour zodat u daarvan geen overlast heeft,

Wij kiezen onze leveranciers met zorg uit, zodat we er zeker van kunnen zijn dat de productie plaats vindt onder goede arbeidsomstandigheden en met respect voor mens en milieu.

Duurzaamheid
In mijn optiek heeft duurzaamheid te maken met kwaliteit. Kwaliteits meubelen gaan veel langer mee als daar bewust is over nagedacht. Als de vormgever een tijdloze fauteuil ontwerpt met een hoge gebruikswaarden en levensduur en over de vormgeving goed nadenkt, zijn de verwerkte materalen en het zitcomfort beter en dat betekent dat u als consument langer van u aankoop plezier van heeft. Wij kiezen met zorg onze leveranciers. Onze Deense leveranciers gaan zoals zoveel Scandinavische bedrijven absoluut bewust om met grondstoffen en productieprocessen, maar ook onze Nederlandse leveranciers kiezen voor duurzaamheid.

AVG

AVG - Wij vinden het belangrijk om de privacy van elk contact waarmee we te maken hebben, te respecteren.. Wij bewaren u persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor we deze persoonsgevens van u hebben ontvangen. We verwerken ook niet meer persoonsgegevens dan nodig is om u van dienst te kunnen zijn.
De gegeven worden gebruikt voor:

Order en orderbevestigingen
Bezorging
Retour en reparatie
Contacten met ons service bedrijf, garantie 5 jaar 
Facturering en administatie, wettelijke bewaarpicht is 7 jaar voor de belastingdienst 
Betalingsgegevens worden via de Rabobank door ons 7 jaar bewaard 
Gegevens via advertenties op Google analytics worden 14 maanden door Google bewaard 

Wij zijn geen webwinkel, iedereen is anders en wij kijken samen met u naar de juiste  bank of relax- of sta-op-fauteuil. 

 2023

Na 91 jaar hebben wij besloten om met onze fysieke winkel te stoppen, maar wij blijven relaxfauteuils verkopen.

U kunt van onze expertise gebruik blijven maken, onze service en reparatie blijven we gewoon doen. Wij adviseren u graag en natuurlijk kunnen wij u een relaxfauteuil op maat leveren met de stof of leer die u wenst.

Maak een afspraak, dan kunnen we diverse showrooms bezoeken.

 U bent van harte welkom.

 

 

 

© 2014 - 2023 Relaxfauteuils | Raaijen Interieurs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel