Ergonomisch zitten, Thuisdemonstratie, Garantie

Ergonomisch zitten
Als u besluit een nieuwe bank of fauteuil te kopen dan is het verstandig om een meubel te kopen die het beste bij u en uw lichaams lengte past. Dan kiest en geniet u van een optimaal zitcomfort. 

Fauteuils en banken worden vaak in diverse maten geleverd.

extra small:   geschikt voor mensen  van 150 cm tot 160 cm

small:              geschikt voor mensen  van 160 cm tot 170 cm

medium         geschikt voor mensen  van 170 cm tot 180 cm

large                geschikt voor mensen van 180 cm  tot 200 cm

extra large     geschikt voor mensen van  200 cm en langer

Dit is slechts een indicatie. Om een goed oordeel te kunnen hebben, is het belangrijk om in een fauteuil te zitten én te voelen hoe het zit,  Het is belangrijk of uw keus de juiste onder steuning geeft. Door een verkeerde zithouding kan men diverse klachten krijgen,

Demonstratie Relaxfauteuils  
Misschien heeft u ons al eens ontmoet op:  Markt en Oldtimerdag in het Oude Dorp van de Bilt, De jaarmarkt op de Hessenweg in De Bilt
Landgoed Vollenhoven te Zeist. Tijdens ons bezoek aan zorgcentrum de Koperwiek en de Bremhorst te Bilthoven of Beukenhorst te Zeist 

Bus.png

 

Thuisdemonstratie - de Stoelenbus komt op verzoek bij u aan huis.
Als u minder mobiel bent en het voor u lastig is onze winkel te bezoeken, dan komen wij eventueel met een paar fauteuils bij u aan huis. U kunt een selectie maken uit de fauteuils die direct leverbaar zijn, deze kunnen ook in een andere uitvoering gegeleverd worden. Wij nemen alle mogelijjkheden met u door en kunnen samen met u, en eventueel uw ergotherapeut of fysiotherapeut tot de juiste keuze komen. Heeft u interesse in onze relaxfauteuils, sta-op-fauteuils, ergonomische fauteuils of fauteuils op maat  en  heeft u geen vervoer, dan is het mogelijk dat wij binnen de regio u op halen en thuis brengen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Standaard - 3 jaar CBW Garantie
Wij stellen hoge eisen aan onze producten en selecteren onze leveranciers op  kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid  en levertijd. ​De producten worden hoofdzakelijk gefabriceerd in Nederland of Denemaken. Wij staan volledig achter ons produkt. Mocht er toch iets mis gaan dan kunt u ook na uw aankoop op ons vertrouwen. Wij beschikken over een eigen werkplaats en kunnen een klein probleem vaak direct ter plaatse oplossen. Mocht dat niet lukken dan nemen wij uw fauteuil of bank mee verhelpen het probleem in onze eigen werkplaats.

Wij zijn geen webwinkel, iedereen is anders en wij vinden dat u een bank, relax- of sta-op-fauteuil moet ervaren en passen. 

Daarnaast zijn wij een  CBW-erkende winkel, dit biedt zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.  CBW-erkende woonwinkels hanteren  drie jaar garantie. http://wonen.cbw-erkend.nl/ of download de CBW voorwaarden 

5 jaar zorgeloos genieten met All in House service
Voor een gering bedrag kunt u de bij ons gekochte meubelen tegen vlekken laten behandelen, lederen meubelen kunnen met een lederproctector behandeld worden, Met deze behandeling krijgt u 5 jaar garantie op het hele zitmeubel. 

All in House service pakket - 5 jaar garantie. Vraag ons naar de voorwaarden. 

 

Bezorgen 
Wij vinden het belangrijk dat uw bank of fauteuil  onbeschadigd, bij u afgeleverd wordt. Daarom bezorgen wij uw aankoop zelf
en besteden wij dit niet uit. Wij nemen het inpakmateriaal mee retour zodat u daarvan geen overlast heeft,

 

Duurzaamheid
In mijn optiek heeft duurzaamheid te maken met kwaliteit. Kwaliteits meubelen gaan veel langer mee als daar bewust is over nagedacht. Als de vormgever een tijdloze fauteuil ontwerpt met een hoge gebruikswaarden en levensduur en over de vormgeving goed nadenkt, zijn de verwerkte materalen en het zitcomfort beter en dat betekent dat u als consument langer van u aankoop plezier van heeft. Wij kiezen met zorg onze leveranciers. Onze Deense leveranciers gaan zoals zoveel Scandinavische bedrijven absoluut bewust om met grondstoffen en productieprocessen, maar ook onze Nederlandse leveranciers kiezen voor duurzaamheid.

AVG

AVG - Wij vinden het belangrijk om de privacy van elk contact waarmee we te maken hebben, te respecteren.. Wij bewaren u persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor we deze persoonsgevens van u hebben ontvangen. We verwerken ook niet meer persoonsgegevens dan nodig is om u van dienst te kunnen zijn.
De gegeven worden gebruikt voor:

Order en orderbevestigingen
Bezorging
Retour en reparatie
Contacten met ons service bedrijf, garantie 5 jaar 
Facturering en administatie, wettelijke bewaarpicht is 7 jaar voor de belastingdienst 
Betalingsgegevens worden via de Rabobank door ons 7 jaar bewaard 
Gegevens via advertenties op Google analytics worden 14 maanden door Google bewaard 

 

2022

 

 

Na 91 jaar hebben wij besloten om met onze fysieke winkel te stoppen, maar wij blijven relaxfauteuils verkopen.

U kunt van onze expertise gebruik blijven maken, onze service en reparatie blijven we gewoon doen. Wij adviseren u graag en natuurlijk kunnen wij u een relaxfauteuil op maat leveren met de stof of leer die u wenst.

Maak een afspraak, dan kunnen we diverse showrooms bezoeken.

 U bent van harte welkom.

 

.

 

© 2014 - 2022 Relaxfauteuils | Raaijen Interieurs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel