Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door v.Veldhuijzen
  het is even wennen om de verschillende standen te ontdekken maar wij zijn heel tevreden want de stoelen zitten fantastisch
 • Geplaatst door Corrie
  Namens mijn moeder en mij wil ik u heel hartelijk bedanken voor de levering van een prachtige fauteuil / sta op stoel welke dezelfde dag nog keurig thuis geleverd werd. Wij spreken onze waardering uit voor uw kennis en tevens fijne communicatie. Wij hebben ervaren dat het niet voor niets is dat u 90 jaar kwaliteit, service en garantie biedt.
 • Geplaatst door fam. Sloof
  Medio november 2019 na raadpleging van de website winkel in de Bilt bezocht. Voor ons een onbekend adres. Goede keus uit relaxfauteuils. Eveneens goed advies ontvangen, Stoel zal op maat gemaakt worden. Op 20 januari jl. stoel ontvangen. Een genot om op te zitten.
  De extra afgesloten garantie is zeer uitgebreid. Goed advies om deze af te sluiten.
 • Geplaatst door RM Kemme
  Extreem tevreden over de geleverde stoel en service. De aangeschafte stoel werd nog dezelfde dag thuisbezorgd. Telefonisch en email contact (wegens corona) verliep zeer vriendelijk. Niets dan lof dus.
 • Geplaatst door Tineke Willemse-Hevel
  Gisteren mijn stoel gekregen, wat is hij mooi!
  Wij hebben hem speciaal laten maken, en wat een perfecte service geeft
  Raaijen interieurs. Van begin tot het eind altijd een beroep kunnen doen
  op hun. Ik raad iedereen deze geweldige zaak aan.
  Hierbij dan ook mijn hartelijke dank.
 • Geplaatst door Marianne
  prachtige stoel, heerlijke zit, alle lof voor het deskundige advies en vakmanschap
 • Geplaatst door Peter en Titia van der Voorn
  Veel know how. Dus perfecte advies voor de juiste stoel en afwerking.
  Service fenomenaal.
  The place to be voor aanschaf van een mooie stoel.
  We hebben ook andere leveranciers over de vloer gehad. Maar Peter Raaijen steekt daar met kop en schouder dik boven uit.
 • Geplaatst door André en Marijke van den Berg
  Bij deze hartelijk dank voor de prima voorlichting, service en klantvriendelijkheid.
 • Geplaatst door Dineke
  Meneer van Raaijen, ook namens mijn moeder wil ik u heel hartelijk bedanken voor de levering van een prachtige fauteuil.
  Uw kennis en kwaliteit van de stoelen die u verkoopt en uw communicatie heb ik zeer gewaardeerd.
 • Geplaatst door Annie Visscher
  Wij hebben een sta-op stoel besteld en zijn daarbij zeer naar tevredenheid geholpen en geadviseerd. De stoel is geleverd, met een goede uitleg erbij. De stoel is prachtig en kwaliteit. Aardige mensen, echt een familie bedrijf met hart voor de zaak. Daar zijn er te weinig meer van. Wij kopen 10 keer liever bij een bedrijf als dit dan een megabedrijf, waar je een nummertje bent op papier.
  Aanrader!!!!
 • Geplaatst door Bep klijnhout
  Op zaterdag de winkel van raaijen in de Bilt bezocht. Rijke keuze aan relaxfauteuils en deskundig advies. Onze keuze viel al snel op een twice opstapstoel. Afspraak gemaakt voor levering, die tot onze grote verrassing al op woensdag daarop kon plaatsvinden. Dus geen wachttijden die doorgaans gehanteerd. Worden van 6 tot 10 weken. Inmiddels staat de stoel in ons huis te pronken en wordt tot volle tevredenheid gebruikt. Super.
 • Geplaatst door Jeroen
  Goede service en kwaliteit .
 • Geplaatst door JvdB
  Dhr. Raaijen heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te informeren over de diverse relaxfauteuils en de mogelijkheden van bekleding. Een en ander heeft geresulteerd in de aanschaf van een uiterst comfortabel en degelijk meubel dat keurig binnen de afgesproken tijd geleverd werd. Kortom, we zijn tevreden.
 • Geplaatst door Hans Schonis
  Wij kregen goed advies en goede service
 • Geplaatst door Demmendal-Knapen
  Een zoektocht naar een relaxfauteuil uit Skandinavie.Al vrij snel sprong fa. van Raayen eruit: een bedrijf uit 1931- 2 jaar ouder dan ik ben-van 3 generaties meubelmakers. Gevestgigd in Utrecht. Zou Noord-Holland ook tot het werkgebied horen?Gelukkig wel, want ik kon thuis uitzoeken wat bij mij en mijn handicaps paste.Het was wel jammer dat ik nog 6 weken moest wachten, want alles werd op maat gemaakt.
  Maar sinds een week kan ik genieten van mijn stoel.Ik hoop dat het mooie product ook zijn weg zal vinden in mijn provincie. Met de goede service erbij kan ik het zeker aanbevelen!
 • Geplaatst door ineke dolman
  De heer van Raaijen heeft een voor ons een bankje bekleed en ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van twee fauteuils. Wij zijn bijzonder tevreden over zijn manier van werken en zijn deskundig advies en zijn service..
 • Geplaatst door W. Kley
  Prima service en ondersteuning, flexibel
 • Geplaatst door M. Martins-Plooij
  Mijn zoon heeft mij na zoeken op internet meegenomen naar De Bilt voor een bezoek aan Raaijen Interieurs om te oriënteren op een passende seniorenstoel. Het werd een zeer positieve ervaring. Heel veel keus en deskundige hulp met kennis van zaken. uiteindelijk een keuze kunnen maken en 8 weken later werd de stoel keurig afgeleverd in Rotterdam. Er werd ruim de tijd genomen de stoel op z'n plaats te zetten, aan te sluiten en uitleg te geven over de werking. Ook administratief alles tot in de puntjes netjes afgehandeld.

  Kortom, niets dan lof over dit familiebedrijf. Zo zijn er niet veel meer helaas.

  Een zeer tevreden klant,

  M. Martins-Plooij.
 • Geplaatst door C.J. Bollebakker
  Op maat gemaakte stoel ( en op uitgekozen kleur en stof ) voor mijn schoonmoeder aangemeten. Keurig en na afgesproken levertijd geleverd.
  Winkel oogt wat rommelig maar de heer Raaijen heeft verstand van zaken.
 • Geplaatst door Bertie
  Ver van mijn woonplaats toch voor de zaak Raaijen Interieurs in De Bilt gekozen!
  Zeer vakkundige en geduldige advisering door de heer Raaijen, die echt alles weet over de producten die hij verkoopt - tot in de details is hij op de hoogte van de materialen en productiewijzen.
  Zeer tevreden over de advisering, de gekochte stoelen en de vlotte levering!
 • Geplaatst door Ria
  Meneer Raaijen heeft me fantastisch geholpen met het vinden van de juiste sta-op-stoel, precies op maat. Ik ben er heel blij mee. Bedankt!
 • Geplaatst door C. Spaans
  Na een gedegen advies hebben we de keuze gemaakt voor een relaxstoel. De heer van Raaijen straalt kennis en vertrouwen uit en het is prettig om met hem te maken te hebben. De stoel kon enkele dagen later al worden bezorgd. Prima service! Wij kunnen Van Raaijen interieurs van harte aanbevelen.
 • Geplaatst door Datema
  Seniorenstoel gekocht voor mijn moeder. Kon zeer snel bezorgd worden door de heer Van Raaijen zelf met uitgebreide uitleg.
  Mooie stoel. Goede kwaliteit. Uitstekende service.
  Wij kunnen deze zaak van harte aanraden.
  Vriendelijke groet uit Laren
 • Geplaatst door D.Haak
  Relax stoelen gekocht wij zijn zeer fijn geholpen door meneer van Raaijen goede uitleg gehad over de stoelen en het leer soort niets is teveel bij het bezorgen ook weer goede uitleg wij zijn zeer tevreden en raden deze zaak van harte aan!👍
 • Geplaatst door Fam. Cimmermans
  We hebben recent een bank en eerder 3 farstrup stoelen gekocht bij dhr, Raaijen: service top, levering top, kwaliteit top, alles top!
  Groet ui Lelystad.
 • Geplaatst door T.M?.Suidman
  Ik ben zeer tevreden met de aan mij geleverde sta op stoel. Ik zal u zeer zeker bij anderen aanbevelen. Met vriendelijle groeten. YTEV
 • Geplaatst door M. de Jong
  Voor mijn tante hebben we een sta op stoel bij u gekocht. We zijn zeer tevreden over de voorspoedige levering en de goede service. We hebben alles telefonisch afgehandeld en het kwam allemaal prima voor elkaar. Mijn tante is erg tevreden over de stoel en zit er heel fijn in.
  Hartelijk bedankt!
 • Geplaatst door eddy schuilenborg
  De verleende service om helemaal van de Bilt naar Enter te rijden top
  de stoel bevalt prima, zeer goede zit,
  ben er zeer blij mee,
  dank, en veel succes
 • Geplaatst door M. Wildeboer
  Ik sluit me bij alle voorgaande berichten aan wat betreft vakmanschap, uitgebreide collectie en service. Op zoek naar een firma die nog Scandinavische meubelen verkocht kwam ik via de informatieve website uit bij Raaijen Interieurs. De reis met het OV van Amsterdam naar De Bilt was de tijdsinvestering meer dan waard, want de heer Raaijen nam alle tijd om me te helpen zoeken naar twee voor mij juiste stoelen, waarvan één relaxstoel. Nog nooit zo lekker gezeten en ook meteen geen latent zeurende onderrugpijn meer. Er gaat niks boven een goede stoel op maat! Ben al volop bezig reclame te maken.....
 • Geplaatst door Fam. Visser
  Wij zijn zeer tevreden over de aangeschafte Sta-op fauteuil. Fijn dat er een afspraak gemaakt kan worden in de winkel, dhr van Raaijen had alle tijd voor ons en gaf goed advies.
 • Geplaatst door J.P. van der Jagt
  Wij zijn heel tevreden met de aangeschafte relaxstoel. Hij zit heerlijk en is gemakkelijk te bedienen. Wij hebben goed advies gekregen met betrekking tot het model, de maat en de bekleding.
 • Geplaatst door Cisca
  De heer Raaijen heeft er met zijn advies en kennis voor gezorgd dat onze moeder heerlijk kan zitten in haar mooie Farstrup fauteuil. De stoel is niet te diep en precies op hoogte zodat haar voeten op de grond rusten. Top gedaan en ook top afgeleverd zoals wij dat wensten. Dank daarvoor.
 • Geplaatst door Antje
  Een betere uitleg over leersoorten en advies over het kiezen van de juiste stoel is niet mogelijk.
  Een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Nu heel tevreden over de stoel die helemaal voldoet aan mijn wensen.
 • Geplaatst door Yvonne
  Van een relaxstoel met draaivoet ontbraken twee van de vijf beschermdoppen. Contact opgenomen met Raaijen Interieurs en deze hebben het keurig en snel voor me geregeld. De bestelde doppen passen precies, en dat op basis van foto’s die ik van de poot had opgestuurd. Heel erg bedankt, de stoel kan weer een hele tijd mee.
 • Geplaatst door Anton
  We zijn zeer tevreden. Mijn vader geniet dagelijks van zijn stoel en uw service hebben we erg gewaardeerd!
 • Geplaatst door Cabout
  Na lang zoeken eindelijk gevonden 2 heerlijk zittende fauteuils bij van Raaijen in De Bilt. Kundig en vakkundig geholpen.Toppie
 • Geplaatst door Robert
  Van harte sluit ik me aan bij positieve recensies over de firma Raaijen! Ik ben een buitengewoon uitgekiende en mooie relax fauteuil rijker, dankzij de heel zorgvuldige advisering, de tijd die daarvoor werd genomen! en voortreffelijke service van de heer Raaijen. We zullen onze goede ervaringen zeker uitdragen!
 • Geplaatst door J. Van Rossum
  Na veel lovende recensies gelezen te hebben zijn we bij de firma Raaijen binnengestapt. En het is zoals ik had gelezen; vriendelijk, ruime keus, goed advies en vakkundig op maat gemaakt. Wij zijn perfect geslaagd voor twee "Dat Zit" relaxstoelen en twee fauteuils. Snelle en correcte levering.
  In het vervolg gaan we direct naar de firma Raaijen.
  Chapeau!!
 • Geplaatst door Patrick
  Dank voor de goede advisering en tijd die we kregen om de juiste stoelen te testen!
 • Geplaatst door W.Visser
  Prima levering ,alles zoals besproken. Uiteindelijk de stoel gevonden.
 • Geplaatst door Jaap
  Na lang zoeken naar een relaxfauteuil voor mijn lengte (1,97) goed geslaagd bij deze zaak. Vriendelijk geholpen, mee naar de fabrikant om echt de juiste maat te passen.
  Voor het eerst van m'n leven een stoel die helemaal top zit.
 • Geplaatst door V. Roelvink
  Inmiddels mijn tweede Farstrup stoel, voor het eerst bij de firma Raaijen. Ik ben zeer tevreden over de ruime keus in de winkel (alle modellen op voorraad en dus uit te proberen), het advies, de service en de levering. Vakmanschap. Van harte aanbevolen.
 • Geplaatst door H. de Groot
  Levering was op tijd zoals afgesproken. Service in de zaak en uitleg was prima. Stoelen zijn nu een maand in gebruik en bevallen uitstekend.
  Kan uw bedrijf zeker aanbevelen.
 • Geplaatst door A.R. Hoitink
  In een lange zoektocht naar iets hogere, slanke fauteuiltjes voor senioren kwam ik bij de firma Raayens uit vanwege een Farstrup stoel die mij precies de goede stoel leek. Op dat moment was er een in voorraad en de heer Raaijens was zo vriendelijk hem direct te brengen. Twee dagen later hebben wij gevraagd of de heer Raaijens er nog een wilde bestellen omdat de eerste stoel helemaal voldeed en mijn man ook voelde voor dit fijne stoeltje. Nu, twee weken later zijn wij in het bezit van 2 heerlijke Farstrup stoeltjes, die het ons weer mogelijk maakt gemakkelijker uit de stoel te komen en toch heerlijk comfortabel naar de tv te kunnen kijken. En over de service van de firma kan ik niet anders dan lovend zijn! Zo snel op onze wenken bediend worden is een heerlijk ouderwets gevoel! Meneer Raaijens, heel hartelijk bedankt voor uw geweldige service!
 • Geplaatst door H.G. Sollie
  Overwogen de aanschaf van twee relaxfauteuils. Op grond van aanbevelingen van anderen naar van Raaijen gegaan. Zeer ruime sortering / modellen in de showroom aanwezig. Goede voorlichting m.b.t. Alle mogelijke opties van bekleding tot en met technische aspecten. Alle tijd werd genomen om uit te leggen en te proberen. Na besluit tot aanschaf duidelijke afspraken over levering en facturering. Geleverd binnen afgesproken termijn.
 • Geplaatst door C. van Doorn
  Wij zijn zeer tevreden over de op maat gekochte relaxfauteuil, We zijn in diverse winkels geweest maar de aandacht en de expertise van de heer Raaijen was perfect. Wij raden deze zaak zeker aan. Alles is volgens afspraak gegaan. 6

Helaas is onze winkel door het corona virus gesloten. Wij zijn natuurlijk wel telefonisch of per  mail bereikbaar voor advies en kunnen de fauteuils die direct leverbaar zijn, binnen enkele dagen bij u thuis bezorgen. Neem contact met ons op. 

 

.

 

Gastenboek

 • 10-02-2021 - het is even wennen om de verschillende standen te...  lees meer
 • 09-02-2021 - Namens mijn moeder en mij wil ik u heel hartelijk...  lees meer
 • 25-01-2021 - Medio november 2019 na raadpleging van de website winkel in...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2021 Relaxfauteuils | Raaijen Interieurs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel