Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door M. de Jong
  Voor mijn tante hebben we een sta op stoel bij u gekocht. We zijn zeer tevreden over de voorspoedige levering en de goede service. We hebben alles telefonisch afgehandeld en het kwam allemaal prima voor elkaar. Mijn tante is erg tevreden over de stoel en zit er heel fijn in.
  Hartelijk bedankt!
 • Geplaatst door eddy schuilenborg
  De verleende service om helemaal van de Bilt naar Enter te rijden top
  de stoel bevalt prima, zeer goede zit,
  ben er zeer blij mee,
  dank, en veel succes
 • Geplaatst door M. Wildeboer
  Ik sluit me bij alle voorgaande berichten aan wat betreft vakmanschap, uitgebreide collectie en service. Op zoek naar een firma die nog Scandinavische meubelen verkocht kwam ik via de informatieve website uit bij Raaijen Interieurs. De reis met het OV van Amsterdam naar De Bilt was de tijdsinvestering meer dan waard, want de heer Raaijen nam alle tijd om me te helpen zoeken naar twee voor mij juiste stoelen, waarvan één relaxstoel. Nog nooit zo lekker gezeten en ook meteen geen latent zeurende onderrugpijn meer. Er gaat niks boven een goede stoel op maat! Ben al volop bezig reclame te maken.....
 • Geplaatst door Fam. Visser
  Wij zijn zeer tevreden over de aangeschafte Sta-op fauteuil. Fijn dat er een afspraak gemaakt kan worden in de winkel, dhr van Raaijen had alle tijd voor ons en gaf goed advies.
 • Geplaatst door J.P. van der Jagt
  Wij zijn heel tevreden met de aangeschafte relaxstoel. Hij zit heerlijk en is gemakkelijk te bedienen. Wij hebben goed advies gekregen met betrekking tot het model, de maat en de bekleding.
 • Geplaatst door Cisca
  De heer Raaijen heeft er met zijn advies en kennis voor gezorgd dat onze moeder heerlijk kan zitten in haar mooie Farstrup fauteuil. De stoel is niet te diep en precies op hoogte zodat haar voeten op de grond rusten. Top gedaan en ook top afgeleverd zoals wij dat wensten. Dank daarvoor.
 • Geplaatst door Antje
  Een betere uitleg over leersoorten en advies over het kiezen van de juiste stoel is niet mogelijk.
  Een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Nu heel tevreden over de stoel die helemaal voldoet aan mijn wensen.
 • Geplaatst door Yvonne
  Van een relaxstoel met draaivoet ontbraken twee van de vijf beschermdoppen. Contact opgenomen met Raaijen Interieurs en deze hebben het keurig en snel voor me geregeld. De bestelde doppen passen precies, en dat op basis van foto’s die ik van de poot had opgestuurd. Heel erg bedankt, de stoel kan weer een hele tijd mee.
 • Geplaatst door Anton
  We zijn zeer tevreden. Mijn vader geniet dagelijks van zijn stoel en uw service hebben we erg gewaardeerd!
 • Geplaatst door Cabout
  Na lang zoeken eindelijk gevonden 2 heerlijk zittende fauteuils bij van Raaijen in De Bilt. Kundig en vakkundig geholpen.Toppie
 • Geplaatst door Robert
  Van harte sluit ik me aan bij positieve recensies over de firma Raaijen! Ik ben een buitengewoon uitgekiende en mooie relax fauteuil rijker, dankzij de heel zorgvuldige advisering, de tijd die daarvoor werd genomen! en voortreffelijke service van de heer Raaijen. We zullen onze goede ervaringen zeker uitdragen!
 • Geplaatst door J. Van Rossum
  Na veel lovende recensies gelezen te hebben zijn we bij de firma Raaijen binnengestapt. En het is zoals ik had gelezen; vriendelijk, ruime keus, goed advies en vakkundig op maat gemaakt. Wij zijn perfect geslaagd voor twee "Dat Zit" relaxstoelen en twee fauteuils. Snelle en correcte levering.
  In het vervolg gaan we direct naar de firma Raaijen.
  Chapeau!!
 • Geplaatst door Patrick
  Dank voor de goede advisering en tijd die we kregen om de juiste stoelen te testen!
 • Geplaatst door W.Visser
  Prima levering ,alles zoals besproken. Uiteindelijk de stoel gevonden.
 • Geplaatst door Jaap
  Na lang zoeken naar een relaxfauteuil voor mijn lengte (1,97) goed geslaagd bij deze zaak. Vriendelijk geholpen, mee naar de fabrikant om echt de juiste maat te passen.
  Voor het eerst van m'n leven een stoel die helemaal top zit.
 • Geplaatst door V. Roelvink
  Inmiddels mijn tweede Farstrup stoel, voor het eerst bij de firma Raaijen. Ik ben zeer tevreden over de ruime keus in de winkel (alle modellen op voorraad en dus uit te proberen), het advies, de service en de levering. Vakmanschap. Van harte aanbevolen.
 • Geplaatst door H. de Groot
  Levering was op tijd zoals afgesproken. Service in de zaak en uitleg was prima. Stoelen zijn nu een maand in gebruik en bevallen uitstekend.
  Kan uw bedrijf zeker aanbevelen.
 • Geplaatst door A.R. Hoitink
  In een lange zoektocht naar iets hogere, slanke fauteuiltjes voor senioren kwam ik bij de firma Raayens uit vanwege een Farstrup stoel die mij precies de goede stoel leek. Op dat moment was er een in voorraad en de heer Raaijens was zo vriendelijk hem direct te brengen. Twee dagen later hebben wij gevraagd of de heer Raaijens er nog een wilde bestellen omdat de eerste stoel helemaal voldeed en mijn man ook voelde voor dit fijne stoeltje. Nu, twee weken later zijn wij in het bezit van 2 heerlijke Farstrup stoeltjes, die het ons weer mogelijk maakt gemakkelijker uit de stoel te komen en toch heerlijk comfortabel naar de tv te kunnen kijken. En over de service van de firma kan ik niet anders dan lovend zijn! Zo snel op onze wenken bediend worden is een heerlijk ouderwets gevoel! Meneer Raaijens, heel hartelijk bedankt voor uw geweldige service!
 • Geplaatst door H.G. Sollie
  Overwogen de aanschaf van twee relaxfauteuils. Op grond van aanbevelingen van anderen naar van Raaijen gegaan. Zeer ruime sortering / modellen in de showroom aanwezig. Goede voorlichting m.b.t. Alle mogelijke opties van bekleding tot en met technische aspecten. Alle tijd werd genomen om uit te leggen en te proberen. Na besluit tot aanschaf duidelijke afspraken over levering en facturering. Geleverd binnen afgesproken termijn.
 • Geplaatst door C. van Doorn
  Wij zijn zeer tevreden over de op maat gekochte relaxfauteuil, We zijn in diverse winkels geweest maar de aandacht en de expertise van de heer Raaijen was perfect. Wij raden deze zaak zeker aan. Alles is volgens afspraak gegaan. 6
© 2014 - 2019 Relaxfauteuils | Raaijen Interieurs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel